Rekruttering & Jobsøgning

Hearthunter.dk er din indgang til rekruttering, når du søger et menneske, som brænder for sit arbejde – eller når du søger et arbejde, hvor arbejdsgiveren brænder lige så meget for sagen, som du gør.

Med andre ord – i modsætning til “headhuntere” – ser vi her mere på det hele menneske, hele virksomhedens dna og ledelsens handlinger i praksis, den totale vision, oplevelse og udførelse i virkeligheden, for at skabe det bedste match mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Som recruiter får du adgang til relevante, levende mennesker, med både de rigtige kvalifikationer og hjertet på rette plads, gennem mit teams personlige netværk – og jeg hjælper dig til at finde den helt rigtige kandidat til jobbet og din virksomhed.

Som jobsøger hjælper jeg og mit team dig med at skabe klarhed over alle områder i din jobsøgning, så du ved, hvad du egentlig vil – og hjælper dig til at finde den helt rigtige virksomhed at arbejde for og de rigtige ledere og kollegaer at arbejde sammen med.

Hvem jeg og mit team er, kan du se mere om på min hjemmeside motivaco.dk.

Første skridt er en samtale, og du kan kontakte mig for en aftale pr. mail på pj@motivaco.dk.

Med venlig hilsen

Poul Jeritslev - Hearthunter Recruting

Poul Jeritslev
Hearthunter.dk Rekruttering & Jobsøgning

Se mere og connect gerne på Linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *